Вашата невероятна ваканция

За нас

Добре дошли на страниците на нашия уеб сайт!

Ние сме Краси и Жоро – собствениците на Villa Valentines. Може би вече провокирахме Вашето въображение и любопитство?! Името на вилата ни е олицетворение не само на нашата любов и вълнуващо житейско пътешествие, но и на любовта ни към красивите преживявания и хората с красиви души. Както казват мъдреците „Няма случайни неща“! И така, вдъхновени от тези чувства и емоции, неслучайно избрахме и името. Денят беше студен – 14 февруари 2017 г., но в душите ни беше топло. Именно на тази дата станахме горди собственици на къща, която искахме да превърнем в наш дом – дом, който да споделим и с бъдещите си гости и приятели. Като отговорни хора ние си обещахме нещо много важно - да работим за Вас, с надеждата да се превърнем в едно от най-добрите места за почивка в китния Китен. Мястото, в което винаги ще бъдете добре дошли! Мястото, в което ще почувствате нашата обич и внимание! Мястото, в което ще почувствате нашата грижа за Вас и Вашите приятели! Мястото, което ще остане завинаги в сърцата Ви!

За Villa Valentines

Villa Valentines е уютна семейна вила, която сътворихме с идеята да предоставим спокойствие, комфорт и персонално внимание на  нашите гости. Създадохме за Вас този малък оазис, в който всеки ще има възможността да отпочине, след като се е докоснал до полъха на морския бриз, до фините пясъчни частици, до мириса на соленото море, до спокойствието на тихите летни вечери, споходени само от нежното жужене на щурчетата. Всеки  ще бъде посрещнат с усмивка, ще получи персоналното ни уважение, а гостоприемството и желанието да бъде задоволено всяко негово желание ще бъдат превърнати в наша запазена марка. Именно обичта помежду ни и обичта към хората стоят в основата и на желанието, с което обзаведохме всяка стая, внесохме допълнителен акцент и с много любов и внимание към детайла се опитахме да създадем атмосфера, която не само ще Ви накара да се почувствате като у дома си, но и ще Ви предостави достатъчен комфорт, който да направи Вашата почивка незабравима, изпълнена с невероятни преживявания, наситена с много емоции и желание за завръщане отново, и отново при нас.

Villa Valentines е разположена на тиха уличка, но в непосредствена близост до автогарата и централната градска улица, а двете живописни плажни ивици се намират само на няколко минутки пеша. Обзаведена модерно, вилата предлага двойни стаи (делукс и стандарт – с мемори възглавници и комфортни матраци) и уютен двустаен апартамент, подходящ за 4 или 5 човека. Всяка стая има самостоятелна баня, плазмен телевизор, климатик, безплатен интернет, а повечето от стаите и тераса, на която ще можете да изпиете сутрешното си кафе или следобеден коктейл (при необходимост могат да Ви бъдат предоставени ютия, дъска за гладене и сешоар). В случай, че  проявявате интерес към креативно и нестандартно прекарване на почивните Ви дни, ние ще предложим програма за свободното Ви време и ще Ви насочим към най-интересните и любопитни предложения на територията на областта.

Ако тръгвайки си от нас, носите в сърцето си частица обич и усещане за щастие, значи мисията ни е изпълнена. Нашата мисия е Вашето щастие и Вашата незабравима и неповторима ваканция!  А ние ще бъдем щастливи, ако сме успели да задоволим  всяко Ваше желание!

И накрая, вдъхновени от морето, ще се радваме, ако можем да кажем: „Всеки наш гост вече е наш приятел!“

Очакваме Ви!

С уважение,
Краси и Жоро