Общи условия

Резервации

Уважаеми гости, за да улесним Вашата резервация, решихме да Ви предложим няколко различни варианта, чрез които да се свържете с нас и да заявите Вашето желание за почивка:

  • пишете ни на e-mail: info@villavalentines.com ;
  • пратете запитване от формата за контакт на нашия сайт;
  • обадете се на телефон: 0899 316361;
  • заповядайте на място в гр. Китен, ул. „Лилия“ 4А (до автогарата)

При подаване на вашата заявка за резервация, имайте в предвид, че:

  • Във вилата не се настаняват домашни любимци!
  • Не се разрешава тютюнопушене в стаите и всички закрити помещения.

След като получим и обработим Вашата заявка, ние ще се свържем с Вас, за да потвърдим възможността за настаняване в желания от Вас период. При липса на свободни стаи ще Ви отправим друго предложение, съобразено с Вашите възможности и свободно време.

Резервацията се счита за потвърдена при капариране на 30 % от общата сума, която не се възстановява при невъзможност за ползване на услугата. Плащане от Ваша страна очакваме в рамките на 48 часа след изпращането на нашия e–mail (освен ако между страните не са договорени други условия или срокове). Остатъкът от сумата на цялата Ви резервация e платим в деня на настаняване.

ВАЖНО: След заплащане на предварителния депозит, Вашата резервация се счита за валидна и окончателно ПОТВЪРДЕНА. Потвърждение ще получите на посочен от Вас e-mail и/или телефон за връзка. При неплащане на депозит в указания 48 часов срок, резервацията се счита за автоматично анулирана.

УСЛОВИЯ ЗА АНУЛИРАНЕ НА РЕЗЕРВАЦИЯ

Понякога в живота ни се случват непредвидени събития, които не сме готови да посрещнем. В подобни житейски ситуации ние отново ще проявим своята гъвкавост и професионализъм. За целта сме предвидили възможности, които да Ви осигурят спокойствие, за да посрещнете своите ангажименти, но и да запазите своята коректност към собствениците на Villa Valentines, които ще се радват да Ви видят отново.

Анулиране на направената от Вас резервация, можете да осъществите по един от следните начини:

1. Пишете ни на e-mail: info@villavalentines.com

2. Уведомете ни от формата за контакт на нашия сайт.

3. Свържете се с нас по телефона (задължително да е придружено с e-mail)

ДРУГО

1.За потвърдена се счита резервация, за която е направено плащане на депозит 30% (тридесет) в уточнените срокове.

2. При анулиране на потвърдена резервация до 14 дни  преди пристигане, Вие не дължите неустойка и платената от Вас сума като депозит, ще Ви бъде възстановена, освен в случаите на направена резервация по специални празнични пакети, в които допълнително са описани сроковете за резервации и анулиране.

3. При анулиране на резервацията в срок по-малък от 14 дни преди датата на настаняване, сумата платена като депозит няма да бъде възстановена.

Екипът на Villa Valentines си запазва правото да анулира потвърдена и платена резервация, в случай на форсмажорни обстоятелства и други, независещи от нас причини. В тези случаи ние ще Ви предложим настаняване за друг период (при запазване на същите условия и цени) или ще възстановим платения от Вас депозит в 5 (пет) дневен срок от датата на получаване на писмено искане за това от туриста, като не дължим неустойка на същия.

Ако имате допълнителни въпроси или желаете да получите повече информация, моля, не се колебайте да се свържете директно с нас. Ако имате въпроси, на които не можете да намерите отговор в нашия уебсайт,желаете да направите запитване, свързано с планиран от вас престой или искате да направите директна резервация, молим, направете го посредством формите за контакт, посочени в раздела „Контакти“.

Настаняване

Очакваме всеки наш гост с нетърпение и желание да му предоставим условия за изживяването на една незабравима, вълнуваща и емоционална ваканция. Настаняването във Villa Valentines става посредством представяне на лични документи, удостоверяващи самоличността на гостите. Предоставените от Вас данни са защитени, съгласно Закона за защита на личните данни и нормативните актове, регламентиращи защитата на информация и се обработват само във връзка с осъществяването на установените изисквания по Закона за туризма. Тази лична информация ще бъде използвана само и единствено във връзка с Вашата резервация и няма да бъде предоставяна на други лица и за други цели (изключение правят органите на реда или други представители на държавните институции, имащи право да изискват лични данни).

Стандартното време за напускане на стаите е до 10.00 часа, а за настаняване – след 14.00 часа. Ако решението Ви е да оползотворите времето си с разходка из града или да направите кратко посещение на някой от красивите ни плажове, ние ще осигурим подходящо място за съхраняването на Вашия багаж. Резервациите се пазят до 20:00 ч. на съответния ден на пристигане. При закъснение от Ваша страна ще очакваме да ни уведомите предварително, за да можем да осигурим Вашето нормално посрещане.

В помощ на младите родители

В някои от стаите има възможност за безплатно настаняване на едно дете.

Възможностите са за детска сгъваема кошарка за деца до 3 г. която не се заплаща допълнително или походно легло за деца от 5 до 18 г. за което се заплаща 20% от стойността на нощувката.

Допълнително бебешко креватче се поставя само при заявка, която трябва да бъде предварително потвърдена от екипа на Villa Valentines.

 

Настаняване на дете до 5 години: безплатно

Настаняване на дете от 5 до 18 години (на допълнително легло) се заплаща 20% от стойността на нощувката.

Лица над 18 годишна възраст се считат за възрастен и заплащат пълната стойност на нощувка. 

Цените, обявени на сайта, са в български лева за помещение за нощувка за посочения период от време и при минимум две нощувки. Цените включват: кабелна телевизия, безжичен интернет и тоалетни принадлежности. В цената е включена и курортна такса.

За единични нощувки цените се договарят в зависимост от натовареността на вилата и сезона.

При желание от Ваша страна можете да наемете цялата къща или само част от нея, като за целта ще Ви бъде изготвена индивидуална оферта.

Права и задължения на страните

Направата на резервация за почивка във Villa Valentines автоматично означава, че управата на вилата и клиента влизат в конкретни договорни отношения. За да създадем условия на коректност и сигурност, ние Ви предлагаме да се запознаете с нашите общи условия. Самият акт по осъществяване на резервация за даден период означава, че Вие приемате общите условия, подробно описани в сайта ни.

Спазвайки законите на Р. България сме длъжни да Ви уведомим, че всеки клиент, ползващ нашите услуги, следва да бъде пълнолетен (т.е. навършил 18 (осемнадесет) години. Деца се допускат единствено, в случай, че са придружени от родителите си или други законни представители.

Екипът на Villa Valentines се задължава да предостави на клиента в пълен размер заявените и заплатените от него услуги, както следва:

1. Да не променя цената на заплатените от клиента услуги, освен в изключителни случаи, когато това е икономически обосновано и клиентът е предварително уведомен за настъпилите промени (по телефон и e-mail).

2. Собствениците на Villa Valentines не носят отговорност за вреди, причинени от действия на трети лица.

3. Всички рекламации, свързани с качеството на заплатените услуги, трябва да бъдат предявени от клиента на място във вилата при настаняване. Екипът на вилата ще се погрижи те да бъдат отстранение в рамките на максимум 24 часа, в зависимост от тяхното естество..

4. Парични суми за заявени, но неизползвани изцяло или частично услуги по вина на клиента, не се възстановяват и собствениците на Villa Valentines не дължат никакви неустойки по тях.

5. Всяка допълнително предоставена услуга, която не е описана в приложената информация на сайта, се заплаща допълнително (трансфер, екскурзия, вечеря и пр.).

6. Екипът на Villa Valentines не носи отговорност за загубени, забравени или откраднати вещи от стаите, както и за щети, причинени от трети лица.

7. С направата на резервация се счита, че клиента приема настоящите условия и поема отговорността да спазва общоприетите норми на добро поведение по време на престоя си при нас. В случай на повреда на имущество, клиентът е длъжен да заплати нанесените вреди в двоен размер. За целта бихме Ви помолили да сигнализирате своевременно за видими дефекти или повреди, още при настаняването. В противен случай ще приемем, че вредата/щетата е нанесена по време на Вашия престой.

8. Собствениците на Villa Valentines не носят отговорност за лица под 18 год. (деца) оставени без надзор. За да бъде престоят Ви приятен и спокоен, молим Ви, грижете се за Вашите деца! Отдаването на любов и внимание винаги топли детското сърце!

9. Екипът на Villa Valentines си запазва правото да променя информацията на сайта, както и общите условия по него.