Любов, топлина, уют и красота.

Стая Амор

от  40.00 лв.ЗА НОЩУВКА
ОПИСАНИЕ НА СТАЯТА

Знаете ли кой е най-красивия морски цвят?! Да, кажете смело - тюркоазения! Именно този цвят ще ви посрещне в нашата обновена стая "Амор".

Цветът, който създава неволен стремеж за покоряване на необятната морска шир. В желанието си да създадем за вас обстановка, съчетаваща красиви морски преживявания, смели летни мечти и вълнуващи спомени, ние ви предлагаме да се насладите на уюта, деликатния характер на цялостната визия, изчистения детайл на финия лукс и желанието да започнете написването на своята неповторима морска приказка.

Погледнете ли към красивото огледало, ще се почувствате като в Холивуд - специални и красиви, създадени, за да почувствате полъха на морския бриз, който днес вее само за вас, да чуете крясъка на чайките и морските гларуси, да заплетете краката си в мрежите на старите рибари и да спрете за миг. Усетихте ли магията? Потопихте ли се в морската бездна от чувства, емоции и вълнения? Запечатахте ли в съзнанието си снимки от всичко изживяно - като красив морски пъзел, като гердан от нанизани мидени черупки, като тюркоазена тайна, която ще остане за дълго в сърцата ви?!

Стаята разполага с всичко необходимо, за да не Ви липсва нищо – хладилник, електрическа кана, климатик, телевизор, гардероб, тоалетка и балкон.

Максимален брой гости: 2-ма възрастни (в някои от стаите има възмойност за поставяне на детска кошарка или допълнително легло)

Цени

Период: 10/06-30/06 - Цена: 40.00 лв.
Период: 01/07-07/07 - Цена: 50.00 лв.
Период: 08/07-27/08 - Цена: 65.00 лв.
Период: 28/08-11/09 - Цена: 40.00 лв.

УДОБСТВА

Удобства в стаята

  • Климатик
  • LCD Телевизор
  • Кабелна телевизия
  • Хладилник
  • Безжичен интернет
  • Санитарен възел
  • Електрическа кана
РЕЗЕРВАЦИЯ

Резервирай стаята

Запознат съм и съм съгласен с "Общите условия" за настаняване и резервации във Villa Valentines

Успех!

Грешка!